Отварање фотокопирнице Ученичке задруге „Теслин дом“

Posted on


Поводом обележавања Дана школе 15. мајa, у понедељак, 18.05.2020.године свечано је отворена фотокопирница Ученичке задруге „Теслин дом“.
Пресецањем врпце од стране др Горана Несторовића директора школе, Милене Церовшек, председнице скупштине и привременог органа Градске општине Костолац и Зорана Стојановића директора ученичке задруге пуштена је у рад ова услужна делатност. Поред услуге фотокопирања у понуди је и услуга нарезивања кључева, а уједно ова просторија је и благајна за издавање фискалних рачуна ауто сервиса и металских радова задруге. За рад ових делатности предвиђено је директно укључивање ученика задругара ради стицања предузетничких вештина али због епидемије COVID 19 биће ангажовани само у раду на даљину.
Главни циљ пуштања у рад фотокопирнице за услуге трећим лицима је помоћ матурантима у изради и штампању матурских и завршних разреда. Матуранти са одличним успехом имаће могућност да одштампају и кориче своје примерке радова без накнаде материјалних трошкова, док сви остали могу да то учине по јако повољним ценама. Приходи стечени од делатности задруге биће намењени пре свега као вид помоћи ученицима и за подизање стандарда образовно-васпитног процеса рада.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s